MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

U petak, 20. jula 2018. godine u 19.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održano stručno tumačenje izložbe Majska skupština 1848. – 170 godina kasnije, koja je predstavljena u Čitaj više »

PREKID  ISPORUKE  TOPLE POTROŠNE VODE

PREKID ISPORUKE TOPLE POTROŠNE VODE

U petak, 20. jula 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Momčila Tapavice, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte: Momčila Tapavice Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru Cara Lazara i Fruškogorske ulice, od srede, 18. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas,17. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Momčila Tapavice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

OBAVEŠTENJE O RADOVIMA U ULICI MILEVE MARIĆ

U utorak, 17.jula 2018. godine, od 7.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Mileve Marić, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za sledeće objekte:   Mileve Čitaj više »

 

KOMENTATOR ODBIO DA KOMENTARIŠE UTAKMICU ZBOG LOŠEG SUĐENjA

Šta da radi sportski komentator kada nije zadovoljan odlukom sudije na utakmici koju prenosi? Možda bi mogao da primeni metodu svog ruskog kolege. Naime, prenoseći utakmicu Torpedo Vladimir – Tekstil Ivanovo, koja se završila nerešeno (1:1), komentator Vladimir Nikoljski je odlučio da celo drugo poluvreme liši gledaoce svog komentara jer je bio ljut što je sudija doneo pogrešnu odluku. Golman ekipe Ivanovo u šesnaestercu je oborio napadača rivala, a arbitar je odlučio da ne dosudio penal, već, nekim čudom – slobodan udarac izvan 16 metara. Nakon što je sudija napravio grešku koju su svi videli, a potom se nije oglasio kada je jedan gostujući igrač sa dve ruke zaustavio loptu, Nikoljski je izjavio da je takvo ponašanje arbitra „sramota za ruski fudbal“, ustao je i poslednje što je kazao u mikrofon bilo je:“Gledajte fudbal bez komentatora!“ Nikoljski, inače, radi kao komentator za klub Torpedo, jer deo pravila lokalne lige nalaže da TV kompanije ne moraju da putuju po hiljadu kilometara širom Rusije, već timovi moraju sami da pruže usluge emitovanja svojih utakmica.Vladimir Nikoljski je dobio podršku navijača, a klub nije zahtevao da se izvini zbog načinjenog postupka. A evo i kako je to izgledalo: