IZMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA U KOSOVKOJ I ULICI SVETOZARA ĆOROVIĆA ZBOG RADOVA TOPLANE

IZMENE REŽIMA SAOBRAĆAJA U KOSOVKOJ I ULICI SVETOZARA ĆOROVIĆA ZBOG RADOVA TOPLANE

 Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ u utorak, 14. avgusta 2018. godine, počinje sa radovima na izgradnji vrelovodnog priključka za objekat na uglu ulica Stevana Dejana i Svetozara Ćorovića. Zbog ovih radova, određuje Čitaj više »

NAPRAVIO DRON KOJI SPREČAVA DAVlJENjE DECE (video)

NAPRAVIO DRON KOJI SPREČAVA DAVlJENjE DECE (video)

Amerikanac Li Kambar iz Feniksa je izumeo plutajući dron koji će sprečiti davljenje dece u vodi. Ideju je dobio gledajući video statistiku vatrogasaca u Feniksu u kojoj je navedeno da je ove Čitaj više »

EVROVIZIJA 2019. MOŽDA I NE BUDE U IZRAELU

EVROVIZIJA 2019. MOŽDA I NE BUDE U IZRAELU

Glavni grad Austrije – Beč mogao bi iduće godine ponovo da bude domaćin Pesme Evrovizije, iako je Izrael odneo pobedu na ovogodišnjem takmičenju, spekulišu austrijski mediji. Odmah nakon pobede pevačice Nete čula Čitaj više »

NAPRAVLjEN NAJDUŽI HOT DOG NA SVETU (video)

NAPRAVLjEN NAJDUŽI HOT DOG NA SVETU (video)

Meksiko je ušao u Ginisovu knjigu rekorda jer su tamošnji kuvari napravili najduži hot-dog na svetu, 1.417 metara poznatog sendviča s kobasicom. Ta zemlja je oborila prethodni rekord koji je držao Japan Čitaj više »

ŠTA NAS SVE ČEKA NA FESTIVALU ULIČNIH SVIRAČA

ŠTA NAS SVE ČEKA NA FESTIVALU ULIČNIH SVIRAČA

Francuski bend The Wackids, koji svira hard rok na dečijim instrumentima, biće jedan od hedlajnera ovogodišnjeg Festivala uličnih svirača – Gradić festa, koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra Čitaj više »

 

INFORMATIKA PRODAJE AUTOMOBILE. DANAS JE RAZGLEDANjE

Ako bi ste ovih dana da pazarite neko polovno vozilo, nije loše da znate da je „Informatika“ raspisala oglas za prodaju sedam vozila, među kojima su džipovi i limuzine koje je nekad koristilo rukovodstvo tog preduzeća. Ako ste zainteresovani možete birati između sledećih ponuđenih vozila:

  • Folksvagen Tuareg iz 2006. godine, prešao preko 220.000 kilometara, početna ceni od 641.223 dinara,
  • Škoda superb“ iz 2002. godine, prešla 321.940 kilometara, početna cena od 252.982 dinara.
  • Škoda Rumster, 2007. godište, prešla 137.000 kilometara, početna cena od 000 dinara.
  • Golf 1.6 TDI iz 2012. godine, prešao 160 hiljada kilometara, početna cena000 dinara
  • Folksvageno Kedi iz 1999. godine, početnoa cena od 133.000 dinara,
  • Dva Opelova pikapa iz 2008. godine za koje su početne cene 320.000, odnosno 339.000 dinara.

Ako ste zainteresovani, vozila možete pogledati danas od 10 do 13 sati u Informatici na Bulevaru cara Lazara 3. Posle toga, ako nađete vozilpo koje vam odgovara, ponude se u zatvorenim kovertama možete poslati do ponedeljka, 16. oktobra u 14 časova na adresu Informatike. Komisija Informatike će dan kasnije otvoriti ponude i odabrati najbolje ponude.