OČITAVANJE ZA JUL 2018.

OČITAVANJE ZA JUL 2018.

Iz JKP “Novosadska toplana“ najavljuju da će od ponedeljka, 23.jula 2018. godine, očitavati stanja na vodomerima i merilima toplote za toplu potrošnuvodu za mesec jul tekuće godine. Mole se potrošači, posebno stanari Čitaj više »

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

U petak, 20. jula 2018. godine u 19.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održano stručno tumačenje izložbe Majska skupština 1848. – 170 godina kasnije, koja je predstavljena u Čitaj više »

PREKID  ISPORUKE  TOPLE POTROŠNE VODE

PREKID ISPORUKE TOPLE POTROŠNE VODE

U petak, 20. jula 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Momčila Tapavice, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte: Momčila Tapavice Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru Cara Lazara i Fruškogorske ulice, od srede, 18. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas,17. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Momčila Tapavice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj Čitaj više »

 

DANAS POČINJE GRADIĆ FEST. NA OTVARANjU 30 DUVAČA, 5 OGROMNIH BALONA I DVA FILMA

Festival uličnih svirača i filmski festival Sinema siti, objedinjeni u Graić fest počinju večeras u podgrađu petrovaradinske tvrđave. Kao i prošle godine učesnici Festivala uličnih svirača, kao i svi zainteresovani Novosađani prodefilovaće od trga slobode do Podgrađa, a povorku će predvoditi Fleč Bras Bend iz Švajcarske, orkestar koji čini 30 limenih duvača koji sviraju u hodu. Vizuelni segment činiće pet velikih skulptura napravljenih od bana, koje predstavljaju pet zlatnih ptica, simbol mira prisutan na grbu Petrovaradina. BAlone će tokom povorke nositi sama publika. Autori ovih skulptura su Novosađanin Nenad Đukić, koji živi u Francuskoj i Kanađanin Šon Runi koji će na festivalu nastupiti i kao muzičar koji svira na instrumentima koje pravi od balona. Sa druge strane program festivala Sinema siti biće otvoren dodelom nagrada Ibis Mirjani Karanović i Miodragu Miši Miloševiću za njihov neizmeran doprinos filmu, posle čega će biti priukazani filmovi „Rekvijem za gospođu J“ Bojana Buletića i „Srce od kamena“ islandskog reditelja Gudmundura Arnada Gudmudsona.