LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

LIMAN 3 I 4, SPENS I STADION KARAĐORĐE DO VEČERAS BEZ TOPLE VODE

Iz „Novosadske toplane“ obaveštavaju da je danas (21.09. 2018.), od 13.00 časova, zbog radova na vrelovodu, prekinuta je isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte na području Limana III Čitaj više »

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

UMETNICI IZ DORTMUNDA PONOVO U NOVOM SADU

Novi Sad i Dortmund su gradovi pobratimi od 1981. godine, što je vremenom dovelo i do uspešne saradnje na planu kulture. Tako će se dortmundski umetnici predstavitie Novosađaniima od ponedeljka u Kulturnom Čitaj više »

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

KALEIDOSKOP KULTURE SE PRIVODI KRAJU, ALI DOGAĐAJA IMA NA PRETEK

Kao novosadsko delo kulture zajedništva, Kaleidoskop je tokom protekle četiri nedelje predstavio jedinstvenu sliku različitosti i raznolikosti Novog Sada, te će Novosađani i u nedelji pred nama imati priliku da isprate najrazličitije Čitaj više »

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

ŠTA JE TO PROJEKAT „UKRŠTANjE“

Inovativan projekat „Ukrštanje”, podržan od Fondacije „Novi Sad 2021” u okviru javnog konkursa „Publika u fokusu”, okupio je tri institucije: Zavod za kulturu vojvođanskih Slovaka, ŠOSO „Milan Petrović” i Udruženje građana „Otvoreni Čitaj više »

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

VITEŠKI SABOR NA PETROVARADINSKOJ TVRĐAVI

Ako spadate u one koji vole da čitaju, ili gledaju sve što je vezano za srednji vek, ili se čak ljubitelj epske fantastike, ovog vikenda pruža vam se prilika da zakoračite malo Čitaj više »

 

IZMENA AUTOBUSKIH LINIJA NA NOVOM NASELJU

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda na Bul. Slobodana Jovanovića, od Bul. Vojvode Stepe do broja 11 na Bul. Slobodana Jovanovića, određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 2, 2s, 7a, 7b, 9, 9a, 18a i 18b. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi do 16. avgusta. 

U pomenutom periodu autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE BROJ 2, 2s, 9 i 9a:

Smer sa Novog naselja

  • od raskrsnice Bul. Jovana Dučića i Bul. Slobodana Jovanovića nastavljaju ulicom Radomira Raše Radujkova, zatim desno na Bul. Evrope, levo u ulicu Futoška i dalje redovnom trasom kretanja. 

Smer ka Novom naselju

  • sa Futoške ulice skreću desno na Bulevar Evrope, levo u ulicu Radomira Raše Radujkova do Bul. Jovana Dučića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

LINIJE BROJ 7a i 18a:

  • sa Bul. Jovana Dučića skreću levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bul. Vojvode Stepe do Bul. Slobodana Jovanovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

LINIJE BROJ 7b i 18b:

  • od raskrsnice Bul. Vojvode Stepe i Bul. Slobodana Jovanovića nastavljaju pravo Bul. Vojvode Stepe, zatim levo u ulicu Bate Brkića, desno na Bul. Jovana Dučića do okretnice. 

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.