U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

U HONG KONGU PARE PADALE SA NEBA (video)

Mladić iz Hongkonga uhapšen je u siromašnom kvartu tog grada zbog sumnje da je bacao novac sa zgrade, čime je izazvao haos na okolnim ulicama. Policija sumnjiči Vong Čing Kita da je Čitaj više »

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

ELVIS PRISLI NA SEMAFORIMA

U želji da održe živim sećanje na Elvisa Prislija, koji je od 1958. do 1960. godine kao vojnik američke vojske boravio u nemačkom Fridbergu, gradske vlasti su odlučili da mu posveti tri Čitaj više »

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

HIT U JAPANU – KALENDAR SA PUTINOVIM LIKOM

Kalendar sa fotografijama ruskog predsednika Vladimira Putina prestigao je po prodaji u Japanu kalendare na kojima su likovi domaćih zvezdi. Lanac prodavnica Loft, sa ekskluzivnim pravom na prodaju kalendara za 2019. sa Čitaj više »

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

OVE GODINE MANjE PETARDI NEGO RANIJE

Zakon o javnom redu i miru koji je na snazi od marta ove godine predviđa kazne od 50.000 do 100.000 dinara za one koji paljenjem i bacanjem petardi i druge pirotehnike remete Čitaj više »

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

OD NOVOG SADA DO BEŠKE I NAZAD U VOZU SA DEDA MRAZOM

Deda Mraz i ove godine Srbijom putuje vozom, a u organizaciji srpskih železnica. Razlog za to je veliko interesovanje kako dece, tako i roditelja. I ovog decembra organizuju prednovogodišnje vožnje sa Deda Čitaj više »

 

IZMENA AUTOBUSKIH LINIJA NA NOVOM NASELJU

Zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda na Bul. Slobodana Jovanovića, od Bul. Vojvode Stepe do broja 11 na Bul. Slobodana Jovanovića, određuje se privremena izmena trase autobuskih linija broj 2, 2s, 7a, 7b, 9, 9a, 18a i 18b. Izmenjen režim saobraćajnih linija važi do 16. avgusta. 

U pomenutom periodu autobuski saobraćaj odvijaće se na sledeći način:

LINIJE BROJ 2, 2s, 9 i 9a:

Smer sa Novog naselja

  • od raskrsnice Bul. Jovana Dučića i Bul. Slobodana Jovanovića nastavljaju ulicom Radomira Raše Radujkova, zatim desno na Bul. Evrope, levo u ulicu Futoška i dalje redovnom trasom kretanja. 

Smer ka Novom naselju

  • sa Futoške ulice skreću desno na Bulevar Evrope, levo u ulicu Radomira Raše Radujkova do Bul. Jovana Dučića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

LINIJE BROJ 7a i 18a:

  • sa Bul. Jovana Dučića skreću levo u Ulicu Bate Brkića, desno na Bul. Vojvode Stepe do Bul. Slobodana Jovanovića i dalje nastavljaju redovnom trasom kretanja. 

LINIJE BROJ 7b i 18b:

  • od raskrsnice Bul. Vojvode Stepe i Bul. Slobodana Jovanovića nastavljaju pravo Bul. Vojvode Stepe, zatim levo u ulicu Bate Brkića, desno na Bul. Jovana Dučića do okretnice. 

Autobusi na izmenjenom delu trase navedenih autobuskih linija koriste postojeća stajališta drugih linija.