OČITAVANJE ZA JUL 2018.

OČITAVANJE ZA JUL 2018.

Iz JKP “Novosadska toplana“ najavljuju da će od ponedeljka, 23.jula 2018. godine, očitavati stanja na vodomerima i merilima toplote za toplu potrošnuvodu za mesec jul tekuće godine. Mole se potrošači, posebno stanari Čitaj više »

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

MAJSKA SKUPŠTINA 1848. ‒ 170 GODINA POSLE

U petak, 20. jula 2018. godine u 19.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, biće održano stručno tumačenje izložbe Majska skupština 1848. – 170 godina kasnije, koja je predstavljena u Čitaj više »

PREKID  ISPORUKE  TOPLE POTROŠNE VODE

PREKID ISPORUKE TOPLE POTROŠNE VODE

U petak, 20. jula 2018. godine, od 8.00 sati, zbog radova na rekonstrukciji vrelovoda u Ulici Momčila Tapavice, biće prekinuta isporuka toplotne energije za pripremu tople potrošne vode za objekte: Momčila Tapavice Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U RASKRSNICI BULEVARA OSLOBOĐENJA I BULEVARA CARA LAZARA

Zbog radova u okviru rekonstrukcije vrelovoda, koje Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad izvodi na Bulevaru Cara Lazara i Fruškogorske ulice, od srede, 18. jula 2018. godine, prema Rešenju Gradske uprave Čitaj više »

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

OBAVEŠTENJE O IZMENI REŽIMA SAOBRAĆAJA U ULICI MOMČILA TAPAVICE

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad danas,17. jula 2018. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovodne mreže u bloku ulica Momčila Tapavice. Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj Čitaj više »

 

NOĆNI TURNIR U MALOM FIDBALU PONOVO U NOVOM SADU ZA VIDOVDAN

Posle 10 godina Novi Sad će ponovo imati noćni turnir u malom fudbalu. Prvi Vidovdanski i sedmi memorijalni noćni turnir „Rastislav Pecnjik Pele“ počeće u petak, 16. juna, a prijave su za učešće moguće su do 14. juna. Turnir se inače seli iz Bačkog Patrovca u Novi Sad , a igraće se na terenima Rukomentnog kluba „Slavija“ na Salajci. Očekuje se više od 500 učesnika i više od 20 ekipa iz mnogih gradova gradova. Što se nagrada tiče, nije loše znati da najbolji tim dobija 400.000, drugoplasirani 100.000 , a treplasirani 50.000 dinara.  Nagrade očekuju i najboljeg strelca i golmana. Uplata po ekipi za seniore je 12.000 dinara, a ekipu čini deset igrača. Za mlađe kategorije uplata po ekipi je 5.000 dinara. Pobednik ovog turnira ići će na finalni turnir Jelen Kupa. Cela ekipa pobednika završnice Jelen Kupa ići će u Rim, gde će prisustvovati utakmici Roma – Lacio. Publika, osimm što će uživati u fudbalu i navijati za svoje favorite može okušati sreću i na tomboli između utakmica. Prva nagrada je letovanje u Grčkoj za dvoje, druga je Zlatibor, a treća bicikl. Inače, Rastislav Pecnjik Pele bio je golman i biciklista, učesnik više turnira na koje je odlazio biciklom, i pri povratku sa jednog od njih, poginuo je na putu izmešu Silbaša i Maglića. Imao je 24 godine.