PRIJAVITE SE ZA AAaaa

AAaaa

Da li ste spremni za „AAaaa“ festival? Da, dobro vidite, festical čiji naziv ima dva velika i tri mala slova “A”. To je festival koji ti prvo postavlja sledeća pitanja:

 • Da li sam spreman/a da dovedem sebe do krajnih granica?
 • Da li sam spreman/a da iskusim nešto novo?
 • Da li sam spreman/a da izađem iz grada, odem u prirodu i udišem svež vazduh?
 • Da li sam spreman/a da postanem Tarzan, Spajdermen, Hulk, Robin Hud ili nesto slično barem na jedan dan?

Ako su odgovori na ova pitanja “DA”, “Aaaaa” festival je za tebe, jer je zamišljen tako da ti omogući da probaš razne ekstremne, zelene sportove i zanimljive aktivnosti na jednom mestu. Zašto baš “Aaaaa” pita se sigurno neko od vas?  Festival je dobio ime po osećanju i uskliku koji se javlja učestvovanjem u većini aktivnosti koje će obuhvatiti festival. A sada konkretno: „AAaaa“ festival će se održati 20.5.2017. sa početkom u 12 sati  na Fruškoj gori, konkretno na Stražilovu kod planinarskog doma “Stražilovo” i trajaće do 19sati. Sat vremena kasnije počinje žurka. Svi koji se tamo pojave biće u prilici da se oprobaju u jednoj od 8 aktivnosti, a one će, što je najlepše biti besplatne, prilagođene početnicima i nadgledane od strane obučenih instruktora. Aktivnosti su sledeće:

 1. Penjanje uz veštačku stenu
 2. Spuštanje zip line-om
 3. Streličarstvo
 4. Atb i bajs kroz šumu
 5. Orijentiring
 6. Šetnja kroz Frušku goru
 7. Lendart radionica

Uz sve to, biće organizovano takmičenje u vučenju kanapa, ali i prostor za kampovanje. Važno je takođe napomenuti da se za učešće na ovom festivalu morate prijaviti najkasnije do 18. maja (četvrtak) i to na sajtu festivala.