COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 27.MARTO DO 10 ČASOVA

COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 27.MARTO DO 10 ČASOVA

Na Klinici za infеktivnе bolеsti Kliničkog cеntra Vojvodinе (KCV) trеnutno sе lеči 20 pacijеnata kod kojih jе potvrđеno da su obolеli od virusa COVID-19, potvrdila jе jutros pomoćnica pokrajinskog sеkrеtara za zdravstvo Čitaj više »

COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 26.MART DO 10 ČASOVA

COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 26.MART DO 10 ČASOVA

U toku noći u Srbiji su preminula još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen virus Covid-19, objavljeno je danas na sajtu Covid19.rs. U pitanju je K.S. (80) koji je bio hospitalizovan Čitaj više »

COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 25.MART DO 10 ČASOVA

COVID 19 INFO – INFORMACIJE ZA 25.MART DO 10 ČASOVA

Žena stara 60 godina iz Niša preminula je od korona virusa, izjavio je danas ministar zdravlja Zlatibor Lončar. To je četvrta žrtva korona virusa u Srbiji. On je za RTS naveo da Čitaj više »

VLADA SRBIJE OTVORILA RAĆUN ZA DONACIJE

VLADA SRBIJE OTVORILA RAĆUN ZA DONACIJE

Vlada Srbije saopštila je da međunarodne organizacije, fizička i pravna lica mogu uplatiti donacije za pomoć u borbi protiv epidemije bolesti Kovid-19, u dinarima ili devizama. Međunarodne organizacije mogu uplatiti donacije u Čitaj više »

KONTAKT CENTRI I PLATFORME ZA INFORMACIJE, VOLONTIRANjE I PRIJAVLjIVANjE POVEĆANjA CENA

KONTAKT CENTRI I PLATFORME ZA INFORMACIJE, VOLONTIRANjE I PRIJAVLjIVANjE POVEĆANjA CENA

Vlada Srbije uspostavila je jedinstveni kontakt-centar “Kovid-19” na broju 19819. Pozivanjem tog broja, građani mogu dobiti savete i preporuke stručnjaka u borbi protiv koronavirusa, kao i kontaktirati nadležne stručne službe u celoj Čitaj više »

 

GDE ĆE SE U NOVOM SADU VOZITI BRŽE?

Vozači i pešaci, pripremite se, jer od 1.aprila ograničenje brzine kretanja vozila u pojedinim novosadskim ulicama biće povećano  na 60 ili 70 km/h.  Neko će reći da je ovo prvoaprilska šala, ali o ovome se ozbiljno šuška po gradu. Uostalom, evo spiska ulica u kojima će uskoro biti dozvoljena nešto brža vožnja:

  • Bulevar Evrope, od kružnog toka kod Rumenačkog puta, do kružnog toka kod ulice Kornelija Stankovića i Bulevara vojvode Stepe – 70km/h,
  • Bulevar Evrope, od kružnog toka kod ulice Kornelija Stankovića i Bulevara vojvode Stepe do raskrsnice sa Futoškim putem – 60km/h
  • Bulevar vojvode Stepe, od kružnog toka kod ulice Kornelija Stankovića i Bulevara Evrope do Bulevara kneza Miloša – 60km/h.
  • Rumenački put, od Avijatičarske ulice do kružnog toka – 60km/h,
  • Rumenački put, od kružnog toka do ulice Sajlovo XXXI – 70km/h,
  • Put šajkaškog odreda, od skretanja za rafineriju do Temerinske ulice – 70km/h,
  • Partizanska ulica, od Sentandrejskog puta i Industrijska ulica od Partizanske ulice do Rumenačke ulice – 60km/h,
  • Venizelosova ulici u Novom Sadu i Reljkovićevoj u Petrovaradinu (do krivine) – 60km/h