NOVI SAD POD SNEGOM (foto, video)

NOVI SAD POD SNEGOM (foto, video)

Prvi ozbiljan sneg pao je u Novom Sadu. Saobraćaj teže funkcioniše po gradskim ulicama, što je i uobičajeno, baš kao i to da je više automobila na njima iz istih razloga. Najteže Čitaj više »

POČINjE OČITAVANjE ZA DECEMBAR

POČINjE OČITAVANjE ZA DECEMBAR

Radnici Javnog komunalnog preduzeća„Novosadska toplana“ od ponedeljka, 17.decembra 2018. godine, očitavaćestanja utroška toplotne energije na merilima toplote i na vodomerima za toplu potrošnuvodu za mesec decembartekuće godine. Mole se potrošači, posebno stanari Čitaj više »

VOLKSVAGEN RESTAURIRAO BUBU STARU 52 GODINE (video)

VOLKSVAGEN RESTAURIRAO BUBU STARU 52 GODINE (video)

„Bubu“ koju je Ketlin Bruks kupila 12. decembra 1966. godine nazvala je Eni, a njih dve su od tada pune 52 godine nerazdvojne. Kada su u „Folksvagenu“ čuli za ovaj slučaj, odlučili Čitaj više »

ZIMSKI FESTIVAL NOVIH ENERGIJA NA NOVOM NASELjU

ZIMSKI FESTIVAL NOVIH ENERGIJA NA NOVOM NASELjU

U Novom sadu, konkretno na Novom naselju od 25. decembra ove, do 1. januara sledeće godine  biće organizovan prvi „Zimski festival novih energija“. Domaćim događaja je MZ „Gavrilo Princip“. Programi Festivala su  Čitaj više »

NOVI SAD 2021: KAKO DOĆI DO REŠENjA ZA UREĐENJE CENTRA GRADA

NOVI SAD 2021: KAKO DOĆI DO REŠENjA ZA UREĐENJE CENTRA GRADA

U okviru „Otvorenog studija za arhitekturu i dizajn” Fondacije „Novi Sad 2021”, koji je otvoren u „Apolo” centru, predstavljena je saradnja švedskog arhitekte Johana Kaselbranta i srpske stručne javnosti, koji će tri Čitaj više »

 

3 rečenice koje nikada ne smete izgovoriti vašem parteru

Kao što znate, negativni komentari ostavljaju mnogo veći utisak na vašeg partnera od pozitivnih.

Kao što znate, negativni komentari ostavljaju mnogo veći utisak na vašeg partnera od pozitivnih, zato se potrudite da održite srećnu i zdravu vezu.

Terapeuti savetuju da morate redovno graditi osećaj topline i podrške kod vašeg ljubavnog partnera, da bi lakše podneli kada se ne dese određeni problemi.

Zato kada se raspravljate sa vašim dragim, morate izbegavati određene rečenice koje će ga najviše pogoditi:

1. „Da me voliš, ti bi…(uradio nešto)“

2. „Zašto ništa nije isto kao na početku?“

3. „Ponašaš se isto kao tvoj otac!“

Sve ove rečenice kada se uklope znače jedno – bitnija vam je akcija od reči, želite da sve bude kao pre, dakle sada niste zadovoljni i jednostavno želite da budete pobednik svađe, a pritom vređate njegovu porodicu.

Umesto da se trudite da nadmudrite jedno drugo, svađu treba da rešite tako što ćete gledati da stvari funcionišu za oboje.

Izvor: kurir.rs Foto: Astrousluge